R.I.P. Whitney

Nem vagyok Facebook rajongó. Azt használom üzenetezésre, néha egy két dolog megosztására, de igazából rühellem az egészet a sok spam, hülyeség, stb. miatt… Híroldalakat ritkábban látogatok, de azokat is azért napi szinten. Viszont ma újfent megtörtént az, hogy egy híresebb ember halálhírét Facebook-ról tudtam meg. (Steve Jobs halálhírét például úgy tudtam meg, hogy valaki belájkolt egy Demotiválós (rühellem azt az oldalt) posztot, R.I.P. Steve Jobs-szal.)
Ma viszont Whitney Houston-ról van szó. Egy amerikai ismerős facebook-ra osztott tweet-je volt a tettes. A nagyobb hírek osztásában elsők a közösségi médiák.
Whitney halálhíre annyira nem érintett meg, mivel zenéit nem igazán ismerem (I’ll always love you… az egyetlen ami elsőre beugrik jut), de azért meghajlok a díjazásai előtt. A legtöbb díjazott női előadóművészről van szó, 2 Emmy-vel, 6 Grammy-vel, 38 Billboard Music Awards-szal, és 22 American Music Awards-szal. Összességében 415 díjat vett át élete során, és 170 millió albuma fogyott. Respect!
Itt is, – mint Amy Winehouse-nál – most szépen fogom magam rákeresek, meghallgatom pár számát (bár Amy-nél talán ha 2 tetszett), aztán megbékélek a tudattal, hogy tudom kiről is van szó.

R.I.P. Whitney Houston!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s