Új blog…

Lusta vagyok mint a disznó. Nem is sikerült eddig tartós blogot írnom. Most valahogy úgy érzem, megéri újra nekiveselkedni. Egész nap kapom a kontentot a pofámba, és bizony kényszeresen osztanám meg valahol. Hát most épp ez lesz az a hely.

Leszögezném, hogy semmilyen szinten nem akarom magamat elkötelezni a blog mellett, a posztolási kényszerben vérzett el eddig az összes oldalam, ezt most kerülném. Tartalmilag sem kötném meg magam. Jön ami jön. Zene, film, sorozat, tech, képek, cikkek, minden ami érdekel, és amit érdekesnek találok.

Hogy ne haljon bele ez a hely a lustaságomba, kihagyom ezúttal az mp3 töltögetést, képek tárhelyekre való pakolgatását. Energiába kerül, szöszmötölés, és ez az amit én nem bírok. Zene youtube-ról, soundcloud-ról, egyéb forrásokból lazán embeddelve, ez a legegyszerűbb.

Ja, és még egy. Ez most nem nézettségről fog szólni. Ha két ember nézi, akkor két ember nézi, ha senki, akkor senki. Ez az én kis játszóterem, ez rólam szól, és tulajdonképpen valamennyire magamnak is írom.

Szép estét,  jó szörfölést!

Sammer_

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s